Profil

image8

Jeg er speciallæge i børne-og ungdomspsykiatri og blev uddannet til læge på Heinrich Heine Universitet, Düsseldorf i Tyskland. Jeg har arbejdet i 18 måneder som Arzt im Praktikum ( svarende til tidligere turnuslæge i Danmark)  både i en børnepraksis i Bonn Bad Godesberg og i en børneklinik i Moselregion i Tyskland. Efter ankomsten til Danmark har jeg både arbejdet som yngre læge inden for  børne-og ungdomspsykiatri og voksenpsykiatri på henholdsvis Næstved Sygehus og Amager Hospital Psykiatrisk Afdeling. Senere har jeg gennemført min speciallægeuddannelse i Danmark på sygehusafdelinger i Kolding, Odense og København.
Min seneste hospitalsansættelse var på Bispebjerg Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center som afdelingslæge fra 2008 til 2012 hvor jeg primært arbejdede med neuropsykiatriske lidelser, som ADHD og autisme – og neuroaffektive lidelser, som angst, depression og OCD hos børn og unge.
Jeg har gennem min uddannelse og i mit arbejde desuden interesseret mig for psykosomatiske tilstande eller funktionelle lidelser (fysiske smerter uden fysisk årsag), tilknytningsforstyrrelser, mentaliserings- og emotionelle forstyrrelser.
Fra april 2012 til december 2014 har jeg arbejdet som assisterende speciallæge i en deltidsstilling i en børne- og ungdomspsykiatrisk praksis på Vesterbro.

Fra januar til december 2015 har jeg været ansat på børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Ålborg (Klinik Børn og Unge) som speciallægekonsulent.

I perioden januar 2015 til april 2016 havde jeg egen praksis med praksislokaler ved Peblinge Sø i København.

Idet jeg har altid interesseret mig for forebyggelse af psykisk sygdom og mental sundhedsfremme og fordi jeg var nysgerrig på kommunernes rolle og deres tilbud i forhold til psykisk sårbare børn og unge og deres familier, valgte jeg bevidst at sige ja til en deltidsstilling som børn- og ungelæge i Odense kommune, hvor jeg arbejdede fra marts 2017 til april 2018. Ved siden af kommunal arbejde fortsat jeg med udredning af psykiske udfordringer hos børn og unge i samarbejde med Sirculus APS i 2017.

Siden april 2018 arbejder jeg med udredning af neuropsykiatriske tilstande som autisme og ADHD samt udredning af angst, tvangssymptomer og depression i Centrum-BU.

I BUP-Praksis tilbyder jeg psykoterapi af angst og tvangstilstande (OCD), socialfærdighedstræning og støttende samtaler til børn- og unge med autisme og ADHD, Walking talks samt familievejledning.

Terapiuddannelser
1-årig specialistuddannelse i kognitiv adfærdsterapi (KAT) med børn og unge ved Københavns Universitet, Institut for Psykologi, Universitetets Psykologiske Klinik.
En uges Efteruddannelse i Relationsfokuseret Terapi (RFT) ved Center for Relationsfokuseret Terapi, november 2013.
En uges efteruddannelse i Dynamisk Interpersonel Terapi (DIT) ved DIT-Instituttet i København, september 2014